Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Karniowicach oraz zaufanych partnerów.

Administratorzy danych:

Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego
z siedzibą w Karniowicach
ul. Osiedlowa 9, 32-082 Karniowice

Zaufani partnerzy:

Cele przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną
  3. dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  4. wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  5. pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych:

  1. marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
  2. świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  3. pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych:
Administrator Danych Osobowych MODR, zaufani partnerzy

Prawa osoby, której dane dotyczą:
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą

Zmiana polityki prywatności

Uwaga:

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.

Close GDPR info
Menu główne
11 kwietnia 2022

„Na Wielkanoc i nie tylko” – przepisy kulinarne!

Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju wraz z redakcją TopAgrar Polska zapraszają Koła Gospodyń Wiejskich oraz wszystkich miłośników tradycyjnej kuchni do zapoznania się z publikacją „Na Wielkanoc i nie tylko”.

Celem wydawnictwa jest kulinarne wykorzystanie niezwykłej uprawy rzepaku.

Jej rozwój w ostatnich latach jasno pokazuje, że rolnicy doceniają tę roślinę na swoich polach, dzięki czemu rzepak stał się jedną z naszych specjalizacji produkcji rolnej. A jak wygląda to na gospodarskich stołach? Czy nasze gospodynie równie chętnie sięgają po olej rzepakowy, jak ich mężowie po sprawdzone odmiany rzepaku?

Wielkanoc to wyjątkowy czas, w trakcie którego szczególnie chętnie sięgamy do tradycji, także tych kulinarnych. Dzięki uniwersalnym właściwościom i prozdrowotnemu charakterowi oleju rzepakowego ma on coraz szersze zastosowanie na naszych stołach. Święta to więc doskonała okazja do tego, aby i w rolniczych domach, dbając o swoje zdrowie i podniebienia, stawiać na olej rzepakowy tak jak w polskich gospodarstwach stawiamy od lat na uprawę rzepaku.

W załączeniu publikacja z tradycyjnymi przepisami.